Classic & Cabriorit

15e editie Classic & Cabriorit – 20 september 2020

Op zondag 20 september 2020 organiseert serviceclub De Ronde Tafel 175 (Hellendoorn-Nijverdal) alweer de 15de editie van haar gezellige en succesvolle één daagse toertocht voor klassieke auto’s en cabrio’s (ook nieuwe). Ook dit jaar is er een prachtige route uitgezet. Je gaat van bos naar weilanden en van pittoreske dorpen naar historische stadjes, dit jaar is de afwisseling in het landschap erg groot. Het thema van dit jaar ” De Historische Editie” zal ruimschoots duidelijk worden onderweg, natuurlijk rekening houdend met het aantal af te leggen kilometers.​

HET GOEDE DOEL​

De Ronde Tafel organiseert de Classic & Cabrio rit om geld in te zamelen voor een goed doel. Het goede doel wordt wordt op de dag zelf door één van de deelnemers bepaald. Iedereen die meedoet kan dus een goed doel inbrengen / voorstellen.

DE TOERTOCHT

Om deze toertocht te rijden is geen ervaring vereist en dit jaar zitten er geen zandwegen op de route. De route wordt via het eenvoudige bolpijl systeem gereden. In het routeboek vindt u bovendien foto’s van plekken en voorwerpen die onderweg gezocht moeten worden. De route bestaat uit twee etappes met een onderbreking van een uur voor een heerlijke lunch.


Dit jaar start de toertocht vanaf Landgoed de Uitkijk”  Hellendoornsebergweg 8 te Hellendoorn. Vanaf 9:00 uur start hier het inschrijven, waarna u zich rustig onder het genot van een kop koffie of thee met een plak krentenwegge, kunt opmaken voor de rit. De start van de eerste etappe is om 09.45 uur. De tweede etappe (na de lunch) eindigt rond 17.00 uur, bij “ De Bowlingboerderij” 
Vervolgens zal daar ook de prijsuitreiking plaatsvinden. Vanzelfsprekend gebeurt de prijsuitreiking onder het genot van een drankje. Tenslotte sluiten we de dag af met een heerlijk diner waarbij de gerechten worden bereid op de Ofyr grill, een passende afsluiting van een ongetwijfeld schitterende dag!

KOSTEN


De kosten voor deelname zijn als volgt:​​​​

  • Inschrijfgeld Classic & Cabrio rit: € 100,- per equipe (2 personen, incl. 2x lunch)
  • Deelname afsluitend BBQ: € 27,50 per persoon (optioneel)
  • Extra lunch: € 20,- per persoon in geval van meer dan 2 personen
  • Mocht u onderweg stil komen te staan, dan zorgt Kleinjan Dieseltechniek ervoor dat u en uw auto keurig op de door u aangegeven locatie zullen worden teruggebracht.

Inschrijven

Inschrijven kan door op de onderstaande button te klikken of door een e-mail te sturen aan ​

info@tafelronde175.nl o.v.v. deelname Classic&Cabriorit 2020.

Voor vragen of aanvullende informatie:​​

Wout Hegeman

M: 06 – 1371 4483
E: info@tafelronde175.nl

Wil je de foto’s van de Classic & Cabriorit zien? Ga dan naar onze Facebookpagina en bekijk de foto’s.​​