Classic & Cabriorit

17e editie Classic & Cabriorit – 18 mei 2023

Op donderdag 18 mei 2023 – Hemelvaartsdag – organiseert serviceclub De Ronde Tafel 175 (Hellendoorn-Nijverdal) alweer de 17de editie de ééndaagse toertocht voor klassieke auto’s en cabrio’s (ook nieuwe). Ook dit jaar hebben we weer een prachtige route uitgezet, die u langs verscheidene mooie plekken voert. Het thema van dit jaar is “Paradijs om de hoek”.

HET GOEDE DOEL​

De Ronde Tafel Hellendoorn-Nijverdal organiseert de Classic & Cabrio rit om geld in te zamelen voor het goede doel. Het goede doel van deze editie zal op een later moment bekend gemaakt worden. Het zal in ieder geval lokaal en kleinschalig zijn, waarbij de opbrengst aangewend wordt om concreet een specifieke uitdaging te realiseren.

DE TOERTOCHT

Om deze toertocht te rijden is geen ervaring vereist. De route wordt via het eenvoudige
bolpijlsysteem gereden. In het routeboek vindt u bovendien foto’s van plekken en voorwerpen die onderweg gezocht moeten worden. Ook zullen er onderweg enkele opdrachten / uitdagingen moeten (kunnen) worden volbracht.

Dit jaar zal de tocht starten in het centrum van Nijverdal, op het Henri Dunantplein.
Een geweldige locatie, met een podium en volop ruimte voor het wagenpark.

U bent van harte welkom vanaf 09:00 uur om in te schrijven en te genieten van een kop koffie op thee. Het inschrijfbureau is gevestigd in Grand Cafe Toi Toi.

De start van de eerste etappe is om 10:00 uur. Onderweg zal er een lunch worden verzorgd, vanwaar we koers zetten voor de tweede etappe. We verwachten tussen 15:00 en 16:00 uur weer te arriveren op het Henri Dunantplein.

Uiteraard is er dan tijd voor een drankje en zal ook de prijsuitreiking plaatsvinden. Tenslotte sluiten we de dag af met een heerlijk diner in Grand Cafe Toi Toi, voor eenieder die hierbij wil aansluiten!

Mocht u onderweg stil komen te staan, dan zorgen wij ervoor dat u en uw auto keurig op de door u aangegeven locatie zullen worden teruggebracht.

KOSTEN

De kosten voor deelname zijn als volgt:​​​​

  • Inschrijfgeld Classic & Cabrio rit: € 150,- per equipe (2 personen, incl. 2x lunch)
  • Deelname afsluitend BBQ: € 32,50 per persoon (optioneel)
  • Extra lunch: € 27,50 per persoon in het geval van meer dan 2 personen

Inschrijven

Inschrijven kan door op de volgende knop te drukken.​ Evenals de aanmelding voor sponsoring.

Wij hopen u zondag 18 meia.s. als deelnemer te mogen begroeten.

Namens Ronde Tafel 175 Hellendoorn – Nijverdal

Wil je de foto’s van de Classic & Cabriorit zien? Ga dan naar onze Facebookpagina en bekijk de foto’s.​​